{0} reviews | Schrijf review

Van der Leene Dominique
Gent - Over Sirius Wellness

Kortrijksesteenweg 249
9000 Gent
09 335 37 34
0477 93 69 01
     

Zalige drie-eenheid

 

Je ziet wat bleekjes, hebt last van stramme spieren terwijl je winterhuid wel een oppepper kan gebruiken? Een zonnebankbeurt, saunagang en professionele gelaatsverzorging kunnen dan soelaas bieden.

 

Bij Sirius vind je alles onder één dak: solarium, wellnessruimte en schoonheidsinstituut in één.

 

Zonnebank

 

Twee panden palmt Sirius in, en wie het uitgebreide aanbod bekijkt begrijpt meteen waarom. In het ene pand vindt het zonnecenter onderdak. Wie zijn wintertint wil opfleuren of al vooruitkijkt naar de volgende zomer, kan hier in de meest hygiënische en veilige omstandigheden een kleurtje krijgen. Sirius werkt daarbij enkel met Ergoline, de Rolls Royce onder de zonnebanken.

 

Wellness

 

In het aanpalende huis hebben het schoonheidsinstituut en de wellnessruimte hun intrek genomen. Zaakvoerster Dominique Van der Leene gaat er aan de slag met topproducten als Decléor – aromatische producten op basis van plantenextracten – en Ahava – een gamma huidverzorgingsproducten op basis van Dode Zee zouten en mineralen. Ook modderpakkings, zoutpeelings, epilatie en mani- en pedicure staan op het menu. Maar vooral de massages zetten de kroon op het werk: gelaatsmassages, hotstone, relaxerende nek- en rugmassages, en drukpuntbehandelingen. “Mensen komen hier echt voor terug”, weet Dominique. “Helemaal het toppunt van ontspannen is wanneer je nadien nog even de Hydration Station opzoekt: in deze capsule – of Cocoon – wordt hammamstoom, aangevuld met heerlijke geurstoffen en verrijkt met mineralen, zacht maar intens via hydrofusie en warmte op het lichaam losgelaten. Een opkikker van formaat! Van de Cocoon naar de private relaxruimte is maar een kleine stap. Sauna, stoombad en whirlpool maken hier de dienst uit, en zorgen voor een perfecte saunagang.

 

 

De grote troef van Sirius zijn de flexibele openingsuren. Een behandeling in de vroege ochtend of late avond? Dominique speelt soepel in op de wens van de klant. Ook in het weekend staat ze paraat. “Zelfs voor mij is dat fijn. Klanten die ik op zondag behandel zijn niet alleen relaxter, ze zijn vooral ook dankbaar dat ze dan nog mogen langskomen!”

Trefwoorden

Trefwoorden : gelish-massage-hotstone-manicure-pedicure-decléor-pupa-epilatie-california tan-ergoline-sauna-hydration station-gelaatsverzorging-lichaamsverzorging-power plate-ahava-zoutpeeling-modderpakking-private sauna-privé sauna

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route